2011.04.25.
19:33

Írta: PistolPete

Vidék Íze - Monster United 1-4

 

 Az első meccs.

Tipikusan úgy sikerült, hogy az eredmény nem tükrözi a pályán eltöltött percek alapján a csapatok egymáshoz viszonyított erejét. Az persze már az elején látszott, hogy ellenfelünket nem a tegnapi vihar terelte össze egy pajtába, így begyakorolt figuráikat próbálták meg végigvinni a meccsen több-kevesebb sikerrel. Természetesen nálunk is lesz mit helyre tenni, de ez így is van jól, én legalább is nem vártam, hogy legyaluljuk az ellent mindjárt az első találkozón. A meccs elejétől odaát volt többet a laszti, mi megpróbáltunk valahogy megtalálni a saját játékunkat, azonban jelentős erőket emésztett fel a védekezés összeszervezése és a visszaérések. Krisztián remekül helyt állt a ketrecben, jó formáját reméljük a többi meccsen is hozni fogja. Az első gólunkat Roli szerezte meg, sajnos azonban rossz kaput vett célba, egy felszabadítási kísérlet során "beakadt" a lába a lasztiba, ami aztán a saját hálónkba vándorolt. Tegyük hozzá, hogy ha ő nem ér bele, akkor mögötte a csatár biztosan megteszi.

Az egygólos előny sokáig időzött az eredményjelzőn, de tegyük hozzá, hogy ha a helyzetkihasználásunk nem alulról közelíti a 0-át, akkor két-három gólt mi is hozhattunk volna az első etapban, HP-nek, Tominak is voltak helyzetei, de valahogy nem sikerült beerőszakolni a bogyót a helyére, így a második játékrészre egygólos hátránnyal fordultunk.

Hogy azért nekünk is meglegyen a szezonbeli első találatunk, arról Roland gondoskodott, akinek 10m-ről eleresztett egészséges lökete talált utat a hálóba, egalizálva így az eredményt.(1-1)

Roli helyzetén kívül BP is egy rövid kapufával borzolta az idegeinket, de a vezető találatot nem sikerült összehoznunk. sőt. Huba hagyta elég balf*sz módon, hogy leforduljanak róla, ellenfelünk pedig nem hibázott. (1-2). Ekkor még megpróbáltunk az utolsó energiáinkból (nekem bizonyosan nem volt több naftám..) összehozni még egy gólt, de Roli hátul utolsóként eladta a lasztit, Krisztián pedig nem tudott mit tenni a kiszolgáltatott helyzetben. (1-3). A lefújás előtti pillanatban az összeomló védelmünk még egy góllal ajándékozta meg az ellent, kialakítva így azt 1-4-es végeredményt.

Összeségében:
 

- a védekezésünket helyre kell tenni. Csabi és Huba biztosan hátvéd lesz a következő meccsen
- helyzetkihasználáson is van mit csiholni
- többet kell beszélni; odabent és a cserepadon is

 

Jó lesz ez. Többet figyelünk egymásra, nagyobb lesz a bizalom, és jönnek is az eredmények. Roland és Krisztián játéka volt kérdéses a meccs előtt, hiszen ők voltak a "sötét lovak". Úgy gondolom, hogy mindketten remekül játszottak, remélem mindig a csapat rendelkezésére tudnak majd állni, mert szükség lesz rájuk.


 

Gratula illet mindenkit, csütörtökön este 7-től következik az újabb akadály...(hogy egy kis áthallással éljek:) )

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://videkizefc.blog.hu/api/trackback/id/tr22854819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása