2011.06.16.
21:37

Írta: PistolPete

Vidék Íze - Greens 2:3

Sajnos kapusunk továbbra is lábadozik térdsérüléséből, ezért ismét magamra öltöttem a hosszú szerelést, ennek megfelelően tehát cseréből is egy emberrel próbáltunk a diadal útjára lépni.

Zöld ellenfelünk elleni első etap viszonylagos nyugalomban telt. Mindkét oldalon alakultak ki kisebb-nagyobb helyzetek, de egy-egy kapu előtt elsuhanó veszélyes keresztbe lövésen kívül a mi kapunkra nem sok veszély érkezett.  Támadásainkat hátulról felépítve, viszonylag sok beindulással szövögettük, sajnos azonban nem tudtunk gólig eljutni. Ellenfelünk egyikének alkohol-dehidrogenáz enzime elfogyni látszott, így a túlerőbe kerülő etil-alkohol meglehetős bódultságot idézett elő a szóban forgó személynél, minek eredményeként egy hőzöngő, alattomos utánrúgásokkal tűzdelt játékkal hozakodott elő.

Az első félidei góltalanságot a második félidőben pótolták a felek. Ellenfelünknek sikerült megszereznie a vezetést, a középpályáról induló emberre nem léptünk ki, ő pedig sikerrel vette be a ketrecet. Hamarosan jött a második találatuk is, egy szintén elkerülhető szögletgólt kaptunk. Kaptak egy hetest is, amit kihagytak, nekünk viszont sikerült a szépítés, örömünk azonban nem tartott sokáig, mert hamarosan a harmadik találatukkal már 3-1-et mutatott az eredményjelző. Még egy gólra futotta az erőnkből, így a végeredmény 3-2 lett.

A második félidőben elkövettünk egy nagy hibát, nevezetesen, hogy mindössze egyszer cseréltünk (HP-Roli), utána viszont semmi. Ilyet többé ne tegyünk. Aki meg lent van, az is szóljon, hogy csere - kicsit mindenkit elvitt a meccs heve.

Ki a bánat lőtte a második gólunkat? Mert egyet lőtt B.Peti, arra emléxem, de a másikra nem...valaki segítsen, mert a kapuból a túloldali események már elhomályosulni látszanak :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://videkizefc.blog.hu/api/trackback/id/tr212990531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása